mary berry banana bread recipe

 


A warming banana portion recipe, made utilizing the ripest bananas. This delightfully damp portion cake, best served in thick cuts, is one of Mary Berry's most well known recipes.

 

Fixings

100g (4oz)   butter, mellowed

175g (6oz)   caster sugar

2        eggs

2        ripe bananas, crushed

225g (8oz)   self-raising flour

1 tsp   baking powder

2 tbsp milk


Strategy

You will require a 900g (2lb) portion tin, 17 x 9 x 9cm (6½ x 3½ x 3½in) base estimation.

 

Gently oil the portion tin and line it with non-stick baking material.

 

Pre-heat the broiler to 180°C/350°F/Gas Imprint 4.

 

Measure every one of the fixings into a blending bowl and beat for around two minutes, until very much mixed; an electric blender is best for this obviously you can likewise beat by hand with a wooden spoon.

 

Spoon the combination into the pre-arranged tin and level the surface.

 

Prepare for around 60 minutes, until very much risen and brilliant brown. A fine stick embedded in the focal point of the cake ought to tell the truth.

 

Pass on the cake to cool in the tin for a couple of moments, then, at that point, relax with a little range blade and turn the cake out. Eliminate the coating paper and leave on a wire rack to totally cool. Cut thickly to serve.

 

Get your duplicate of Basic Solaces, Mary Berry's fundamental new manual for solace cooking. Highlighting more than 120 flavorful, secure recipes, including an entire part of Mary's most loved new prepares and puds:

 

                                                                                                                                        (URDU LANGUAGE)

  

ایک گرم کرنے والی کیلے کے حصے کی ترکیب، پکے ہوئے کیلے کو استعمال کرتے

ہوئے بنائی گئی ہے۔ یہ خوشگوار گیلے حصے والا کیک، جو موٹی کٹس میں بہترین پیش کیا جاتا ہے، میری بیری کی مشہور ترین ترکیبوں میں سے ایک ہے۔

 

 

 

                                                                                         فکسنگ 

100 گرام (4oz) مکھن، مدھر

 

175 گرام (6oz) کیسٹر شوگر

 

2 انڈے

 

2 پکے ہوئے کیلے، پسے ہوئے۔

 

225 گرام (8 اوز) خود اٹھانے والا آٹا

 

1 چمچ بیکنگ پاؤڈر

 

2 چمچ دودھ

 

حکمت عملی

 

آپ کو 900 گرام (2lb) پورشن ٹن، 17 x 9 x 9cm (6½ x 3½ x 3½in) بیس تخمینہ درکار ہوگا۔

 

 

 

ٹن کے حصے پر آہستہ سے تیل لگائیں اور اسے نان اسٹک سے لائن کریں۔


Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.